IHC Control

IHC Control

IHC er en fantastisk løsning til dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet og komfort i hjemmet.

Drømmer du om at gøre el-installationen i dit hjem intelligent? Så du udover lys og strøm i hjemmet, også får en række muligheder i form af komfort, fleksibilitet og sikkerhed i ét system.

 

Komfort:

Komforten oplever du ved, at IHC gør din hverdag lettere. En løsning kan være at du inden du forlader hjemmet, med ét enkelt tryk på en "sluk alt" funktion, slukker strømmen til alle lamper, brødristeren, kaffemaskinen og strygejernet. En anden løsning kan være scenarier, hvor du med ét tryk tænder flere lamper på en gang – nogle måske på dæmpet lysstyrke. Det kan eksempelvis være lyssætningen ved middagsbordet til et godt måltid mad.

 

Fleksibilitet:

IHC Control er langt mere fleksibel end en almindelig el-installation. Man kan løbende tilpasse installationen til familiens behov. Der kan opstå behov for ændringer, hvis du eksempelvis får nye arbejdstider og i takt med, at børnene bliver ældre.

 

Alle tryk i installationen kan programmeres til præcis den funktion, som du ønsker den skal bruges til.

 

Sikkerhed:

Sikkerheden opnår du ved en række alarmløsninger, der indbygges i el-installationen. Der findes alarmer for tyveri, røg- og gasudslip samt vandlækage - hver især føjer de en ekstra sikkerhedsdimension til boligen.

 

Ved at have IHC Control, er det slut med at være i tvivl om du nu har husket at slukke for lyset eller strygejernet, låst terassedøren eller sat alarmen til. Alt dette kan du se på din bærbar, tablet eller mobiltelefon vha. viewer-modulet i systemet, som gør det muligt for dig at holde øje med hele elinstallationen, uanset hvor du befinder dig i verdenen, så længe du har adgang til internettet.

 

Kun fantasien sætter grænserne, når vi snakker om IHC Control.

Ønsker du at modtage sms eller mail, når posten har været forbi med dagens post, at starte en "hjemmesimulering" af din lysinstallation imens du er på ferie, så boligen selv tænder lyset rundt omkring ud fra tidspunkter du selv vælger, hvilket også få boligen til ikke at virke helt forladt eller vælger at bruge de mange muligheder, som er indbygget i programmet, som f. eks. automatisk urstyring på udendørslyset, så det kun er tændt i præcis det tidsrumt du ønsker.

 

 

 

 

Ch-electric • 8600 Silkeborg • 3310 Ølsted • Tlf: +45 61670646 • CVR: 31930170 • info@ch-electric.dk